Duna Terasz Vista

A Vistáról

A 8 és 9 emeletes épületek elkerülhetetlenül vonzzák a tekinteteket! A Vista legkülönlegesebb éke a Duna-partján álló kapu alakzatú épület, amelyben a 6. és 7. emeleten szinte lebegni látszó otthonok alakulnak ki. Az épületpáron körbefutó hullámos erkélyek párbeszédet folytatnak a Foka-öbölben ringatózó hajókkal.

Szemünk akadálytalanul halad végig a zöld passzázson a Cserhalom utcától egészen a lélegzetelállító öbölpartig, így nyitva ki a teret a lakók számára a vízpart vagy a csendes pihenőparkok felé.

A részletek

2 épület
632 lakás
1-5 szobás lakások
12 üzlet
Tervező: Fazakas Építésziroda

Öböl-parti sáv

A Duna Terasz Vista lábánál húzódó öböl-parti terület - átadás után - pihenőpadokkal megszakított lépcsős, füves rézsűvé és part menti sétánnyá alakul, melyről akadálytalanul élvezhető lesz az utánozhatatlan szépségű táj és a hajókikötő egyedülálló atmoszférája.

Belső kertek

Töltődj fel a természettel a lakóparkon belül! Az épületek architektúrájának köszönhetően buja növényzettel telepített, három részre tagolt, pillangó alakú zöld oázis születik. Az első emeleten két díszkert, a fölszinten játszótérrel felszerelt pihenő kert kerül kiépítésre.

Szolgáltatások

Portaszolgálat és 24/7 kamerarendszer

Portaszolgálat és 24/7 kamerarendszer

A portaszolgálat és őrzés biztonságot nyújt a család minden tagjának, de ezek mellett nagyvárosi komfortot biztosít. Segítenek a vendégek navigálásában és gondoskodnak a lakópark gördülékeny működéséről.

Gyermek játszószoba

Gyermek játszószoba

Inspiratív és szórakoztató tér a legfiatalabbak számára, ahol a gyermekek fejlődése és szórakozása mellett a szülők között is barátságok szövődhetnek.

Közösségi tetőteraszok

Közösségi tetőteraszok

A panorámás közösségi tetőteraszok lehetővé teszik a kikapcsolódást, a munkát és a szórakozást is a magasban. Outdoor office és relax, grillterasz és fűszerkert, jógatető, valamint panorámás napozóterasz kerül kialakításra az épületek tetején.

Klubszoba

Klubszoba

Az összetartó közösségek kialakulásáért klubszobát alakítunk ki, mely könnyedén egy jóízű baráti beszélgetés vagy egy közös szurkolás felvillanyozó helyszíne lehet.

Sportszertár és szerszámraktár

Sportszertár és szerszámraktár

Sup, kajak, teniszütő csupa-csupa olyan eszköz, amely nélkülözhetetlen lesz az új életstílusod kiaknázásához. Ne aggódj! Gondoltunk erre. A sportszertárban ezek az eszközök fellelhetőek és kölcsönvehetőek lesznek a lakók számára.

Duna Terasz Vista belső design:

kivitelezési igényesség első osztályú anyaghasználattal

Szűrés
Alaphelyzet
Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot egyszerre maximum 10 lakásra, jelölje meg ezeket a "Kiválaszt" gombbal.