Projekt ismertető

Egy otthon kiválasztása életre szóló döntés is lehet.
Miért kötnél kompromisszumokat?

A Duna Terasz Premium egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően sikeresen ötvözi
a természet-közeli otthonok nyugalmát a belvárosi nyüzsgés közelségével.

A Duna Terasz Premium a XIII. kerület népszerű övezetében, a Foka-öböl mellett épül. A lakópark tervezésénél fő célunk volt, hogy olyan tágas, napfényes élettereket hozzunk létre, ahol öröm élni, játszani, dolgozni, ahol öröm ébredni, és a nap végén jól esik hazatérni. Ennek érdekében felhasználtuk korábbi, többszáz lakás építése és értékesítése során szerzett tapasztalatainkat.

Az épületről

A Duna Terasz Premium 9 emeletes, déli irány felé tájolt „U” alakú épület, melynek jellegzetessége, hogy az épületszárnyak vége lépcsőzetes teraszokban végződik. Az így kialakult napfényes teraszok az év jelentős részében extra életteret biztosítanak majd a lakástulajdonosok számára. A teraszház épületszárnyai gondozott belső kertet ölelnek közre. A belső kert játszótérrel, hangulatos világítással övezett sétányokkal, színpompás virágokkal, valamint esztétikus feszített víztükörrel kerül kialakításra. Képzeld el, hogy a teraszodon grillezel vagy az erkélyeden vacsorázol. A lakóparkban található 322 lakás mindegyikéhez ideális méretű, jól használható terasz vagy erkély kapcsolódik, az első emeleten pedig nagy méretű tetőkertek szolgálják a lakók kényelmét.

Otthonra találhatsz itt akkor, ha családos vagy, hiszen a  szomszédban óriási zöld felületek, sétányok és játszóterek találhatóak, de jó választás akkor is, ha a kései órákban érsz haza, hiszen estig nyitvatartó bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek várnak az otthonodhoz közel.

 

Miért a Duna Terasz Premium?

Belváros egy karnyújtásra

Bár a teraszház csendes környezetben fekszik, a belváros gyorsan elérhető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel. Így időt és pénzt spórolhatsz Önmagadnak és családodnak. 5 perc sétával érhető el az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, így rövid idő alatt el lehet jutni akár a belvárosba, akár Budapest több kerületébe. Ezen kívül a közelből indul több buszjárat, valamint a BKV hajó is. Amennyiben mégis az autós közlekedést választanád, a Váci út összeköti a belvárost az M2-es, M0-ás autópályával.

Bevásárlás csak könnyedén

A nyugodt környezetért cserébe nem kell feláldoznod a mindennapi tevékenységek kényelmét. A Duna Terasz Premium 5 perc sétára fekszik Budapest egyik bevásárlóközpontjától, a Duna Plazától, ahol több száz hosszan nyitvatartó bolt, posta, gyógyszertár és szolgáltatás megtalálható. A kikapcsolódást keresőket fitness terem, mozi és több remek étterem várja.

Duna-parti kikapcsolódás

A Foka-öböl a pesti Duna-part méltán népszerű partszakasza. A varázslatos környezet hatalmas zöld területekkel, parti sétánnyal, hömpölygő folyóval magával ragadó díszletként övezi a lakóparkot. A városrész a környezeti adottságainak köszönhetően sok kikapcsolódásra vágyót vonz. A környéken több hangulatos étterem nyílt, a családosokat Duna melletti játszótér várja, a sportos életmódot folytatóknak pedig egy futásra is alkalmas sétányt, valamint teniszpályát alakítottak ki a folyó partján. A városban talán egyedülálló módon, a parton jachtkikötő fekszik, melyből sétahajózás lehetséges.

A terasz az új helyiség a lakásodban

Grillparti a saját teraszodon? Mi sem természetesebb. A formabontó teraszos homlokzat igazi építészeti különlegesség, melynek köszönhetően az épület harmonikusan illeszkedik a környezetébe, és napfényes, tágas teraszokkal gazdagítja a hozzájuk tartozó otthonokat. A lakóparkban minden lakáshoz tartozik erkély, terasz vagy tetőkert, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a nap végi kikapcsolódásra, de akár családi rendezvények helyszínéül is szolgálhatnak.

Prémium minőség, prémium szolgáltatások

A lakóparkban kialakított lakások korszerű, a modern kor elvárásainak tökéletesen megfelelő, kényelmes otthont jelentenek mindenkinek. A felszereltségre, valamint az anyaghasználatra bátran használhatjuk a prémium jelzőt, hiszen a gondos odafigyeléssel kiválasztásra kerülő, magas minőségű beépített konyha, hideg és meleg burkolatok tovább emelik az épület és a lakások exkluzivitását. A lakók és ingatlanok biztonságát a 24 órás biztonsági őrség és kamerarendszer biztosítja. Az autók elhelyezésére kétszintes mélygarázst terveztünk. Ezeken a szinteken kerültek kialakításra tárolóhelyiségek, valamint biciklitárolók is.

Jövedelmező befektetés

A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, így akár kiemelkedő 7% körüli várható hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak. Biztos befektetésnek számít a bérbeadási szándékkal vásárlóknak is. Ezeket a lakásokat gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni és akár 10 % bérleti hozamot is realizálhat velük a befektető.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Utolsó eladó garázshelyek a Duna Terasz Premiumban!

Nincs hova parkolnod a környéken? Csapj le az utolsó darabokra!

Keresd fel értékesítési kollégánkat és válogass a még elérhető parkológépes parkolóhelyek közül.