Projekt ismertető

Egy otthon kiválasztása életre szóló döntés is lehet.
Miért kötnél kompromisszumokat?

A Duna Terasz Premium egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően sikeresen ötvözi
a természet-közeli otthonok nyugalmát a belvárosi nyüzsgés közelségével.

A Duna Terasz Premium a XIII. kerület népszerű övezetében, a Foka-öböl mellett épül. A lakópark tervezésénél fő célunk volt, hogy olyan tágas, napfényes élettereket hozzunk létre, ahol öröm élni, játszani, dolgozni, ahol öröm ébredni, és a nap végén jól esik hazatérni. Ennek érdekében felhasználtuk korábbi, többszáz lakás építése és értékesítése során szerzett tapasztalatainkat.

Az épületről

A Duna Terasz Premium 9 emeletes, déli irány felé tájolt „U” alakú épület, melynek jellegzetessége, hogy az épületszárnyak vége lépcsőzetes teraszokban végződik. Az így kialakult napfényes teraszok az év jelentős részében extra életteret biztosítanak majd a lakástulajdonosok számára. A teraszház épületszárnyai gondozott belső kertet ölelnek közre. A belső kert játszótérrel, hangulatos világítással övezett sétányokkal, színpompás virágokkal, valamint esztétikus feszített víztükörrel kerül kialakításra. Képzeld el, hogy a teraszodon grillezel vagy az erkélyeden vacsorázol. A lakóparkban található 322 lakás mindegyikéhez ideális méretű, jól használható terasz vagy erkély kapcsolódik, az első emeleten pedig nagy méretű tetőkertek szolgálják a lakók kényelmét.

Otthonra találhatsz itt akkor, ha családos vagy, hiszen a  szomszédban óriási zöld felületek, sétányok és játszóterek találhatóak, de jó választás akkor is, ha a kései órákban érsz haza, hiszen estig nyitvatartó bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek várnak az otthonodhoz közel.

 

Miért a Duna Terasz Premium?

Belváros egy karnyújtásra

Bár a teraszház csendes környezetben fekszik, a belváros gyorsan elérhető mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel. Így időt és pénzt spórolhatsz Önmagadnak és családodnak. 5 perc sétával érhető el az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, így rövid idő alatt el lehet jutni akár a belvárosba, akár Budapest több kerületébe. Ezen kívül a közelből indul több buszjárat, valamint a BKV hajó is. Amennyiben mégis az autós közlekedést választanád, a Váci út összeköti a belvárost az M2-es, M0-ás autópályával.

Bevásárlás csak könnyedén

A nyugodt környezetért cserébe nem kell feláldoznod a mindennapi tevékenységek kényelmét. A Duna Terasz Premium 5 perc sétára fekszik Budapest egyik bevásárlóközpontjától, a Duna Plazától, ahol több száz hosszan nyitvatartó bolt, posta, gyógyszertár és szolgáltatás megtalálható. A kikapcsolódást keresőket fitness terem, mozi és több remek étterem várja.

Duna-parti kikapcsolódás

A Foka-öböl a pesti Duna-part méltán népszerű partszakasza. A varázslatos környezet hatalmas zöld területekkel, parti sétánnyal, hömpölygő folyóval magával ragadó díszletként övezi a lakóparkot. A városrész a környezeti adottságainak köszönhetően sok kikapcsolódásra vágyót vonz. A környéken több hangulatos étterem nyílt, a családosokat Duna melletti játszótér várja, a sportos életmódot folytatóknak pedig egy futásra is alkalmas sétányt, valamint teniszpályát alakítottak ki a folyó partján. A városban talán egyedülálló módon, a parton jachtkikötő fekszik, melyből sétahajózás lehetséges.

A terasz az új helyiség a lakásodban

Grillparti a saját teraszodon? Mi sem természetesebb. A formabontó teraszos homlokzat igazi építészeti különlegesség, melynek köszönhetően az épület harmonikusan illeszkedik a környezetébe, és napfényes, tágas teraszokkal gazdagítja a hozzájuk tartozó otthonokat. A lakóparkban minden lakáshoz tartozik erkély, terasz vagy tetőkert, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a nap végi kikapcsolódásra, de akár családi rendezvények helyszínéül is szolgálhatnak.

Prémium minőség, prémium szolgáltatások

A lakóparkban kialakított lakások korszerű, a modern kor elvárásainak tökéletesen megfelelő, kényelmes otthont jelentenek mindenkinek. A felszereltségre, valamint az anyaghasználatra bátran használhatjuk a prémium jelzőt, hiszen a gondos odafigyeléssel kiválasztásra kerülő, magas minőségű beépített konyha, hideg és meleg burkolatok tovább emelik az épület és a lakások exkluzivitását. A lakók és ingatlanok biztonságát a 24 órás biztonsági őrség és kamerarendszer biztosítja. Az autók elhelyezésére kétszintes mélygarázst terveztünk. Ezeken a szinteken kerültek kialakításra tárolóhelyiségek, valamint biciklitárolók is.

Jövedelmező befektetés

A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, így akár kiemelkedő 7% körüli várható hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak. Biztos befektetésnek számít a bérbeadási szándékkal vásárlóknak is. Ezeket a lakásokat gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni és akár 10 % bérleti hozamot is realizálhat velük a befektető.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Indul a visszaszámolás, készülnek a lakásbelsők!

Közel 400 ember dolgozik az építkezésen azért, hogy lakásaink időben átadásra kerüljenek leendő tulajdonosaiknak.

Vevőink már kiválasztották a burkolatokat és konyhabútorokat, melyeket most építenek be az otthonokba. Nagyszerű látni, hogy hogyan alakul, formálódik az építési engedély papírjáról valósággá egy megálmodott lakóingatlan.

Igazán esztétikus burkolatok kerültek kiválasztásra, a generálkivitelező és a 8 fős műszaki ellenőr stábunk pedig ügyel arra, hogy prémium minőségben rakjanak le minden burkolatot.

Amennyiben otthont keresel és hamarosan költöznöd kellene, akkor érdemes megnézned lakáskínálatunkat.

Érdemes sietni, mert egyre kevesebb szabad lakásunk marad, bár még mindenki találhat magának ideális otthont a szabad 2-3-4 szobás ingatlanok között!