Praktikus 2 szobás a hónap lakása!

Nagyszerű elrendezésű, kényelmes otthon, mellyel érdemes megismerkedni!

Ez a 42 m2-es lakás tágas, közel 13 m2-es hálószobával rendelkezik. Széles nappalijának és hálószobájának köszönhetően könnyen bútorozható. Bőven lesz hely a ruháidnak a hálóban, valamint a nappalit sem kell túlzsúfolnod szekrényekkel.

A 10 m2-es erkélye 2,5 méter mély, így szuper hely lesz arra, hogy a barátaiddal grillezzetek vagy borozzatok rajta.

Ablakai a belső kert felé néznek, ezért kifejezetten csendes lesz, olyan lakás, ahol minden adott a nap végi feltöltődéshez.

Ne felejtsd, hogy a konyhabútor benne van az árban, így ezzel sem kell törődnöd beköltözés után!

Vételára 29.900.000 Ft, melynek köszönhetően az illetéken is spórolhatsz, hiszen a 30 millió forint alatti újépítésű lakások esetében illetékkedvezménnyel kalkulálhatsz.

Keresd értékesítőinket, akik szívesen segítenek jobban megismerni ezt a lakást vagy akár többi otthont is!

Érdemes sietni, mert ebből a lakástípusunkból ez az utolsó.

2017.08.11.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Indul a visszaszámolás, készülnek a lakásbelsők!

Közel 400 ember dolgozik az építkezésen azért, hogy lakásaink időben átadásra kerüljenek leendő tulajdonosaiknak.

Vevőink már kiválasztották a burkolatokat és konyhabútorokat, melyeket most építenek be az otthonokba. Nagyszerű látni, hogy hogyan alakul, formálódik az építési engedély papírjáról valósággá egy megálmodott lakóingatlan.

Igazán esztétikus burkolatok kerültek kiválasztásra, a generálkivitelező és a 8 fős műszaki ellenőr stábunk pedig ügyel arra, hogy prémium minőségben rakjanak le minden burkolatot.

Amennyiben otthont keresel és hamarosan költöznöd kellene, akkor érdemes megnézned lakáskínálatunkat.

Érdemes sietni, mert egyre kevesebb szabad lakásunk marad, bár még mindenki találhat magának ideális otthont a szabad 2-3-4 szobás ingatlanok között!

2017.08.11.