Praktikus 2 szobás a hónap lakása!

Nagyszerű elrendezésű, kényelmes otthon, mellyel érdemes megismerkedni!

Ez a 42 m2-es lakás tágas, közel 13 m2-es hálószobával rendelkezik. Széles nappalijának és hálószobájának köszönhetően könnyen bútorozható. Bőven lesz hely a ruháidnak a hálóban, valamint a nappalit sem kell túlzsúfolnod szekrényekkel.

A 10 m2-es erkélye 2,5 méter mély, így szuper hely lesz arra, hogy a barátaiddal grillezzetek vagy borozzatok rajta.

Ablakai a belső kert felé néznek, ezért kifejezetten csendes lesz, olyan lakás, ahol minden adott a nap végi feltöltődéshez.

Ne felejtsd, hogy a konyhabútor benne van az árban, így ezzel sem kell törődnöd beköltözés után!

Vételára 29.900.000 Ft, melynek köszönhetően az illetéken is spórolhatsz, hiszen a 30 millió forint alatti újépítésű lakások esetében illetékkedvezménnyel kalkulálhatsz.

Keresd értékesítőinket, akik szívesen segítenek jobban megismerni ezt a lakást vagy akár többi otthont is!

Érdemes sietni, mert ebből a lakástípusunkból ez az utolsó.

2017.08.11.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Nézzétek milyen csodálatos gyöngyszem található a Foka-öbölnél!

Ez a bájos jachtkikötő a Duna Terasz Premium mellett fekszik, az A805-ös lakásunk tulajdonosaként pedig naponta gyönyörködhetsz ebben a látványban!

A 8. emeleti, napfényes lakáshoz tartozó közel 14 m2-es erkélyről csodás panoráma nyílik a Foka-öbölre. A balkonon kényelmesen elfér egy asztal, székekkel, így minden étkezés alkalmával számolhatjátok a kikötőben parkoló hajókat.laugh

A 2 szobás otthonban tágas fürdőszoba, kényelmes, világos nappali, hatalmas, gardróbozható hálószoba és beépített konyhabútor kerül kialakításra.

A805 lakás részletei: https://dunaterasz.hu/hu/lakaskinalat/reszletek/A805

2017.08.11.