Nézd meg, hogy haladunk az építkezéssel a Duna Terasz Premiumban!

Lassan a szerkezetépítés feléhez érkezünk, már az 5. emelet padlóját építjük. Ha még nem határoztátok el magatokat, akkor siessetek a döntéssel, hogy lehetőségetek legyen személyre szabni leendő otthonotokat.

Örömmel tudódítjuk, hogy minden menetrend szerint halad az építkezésünkön.

A vevőink már elkezdték a műszaki egyeztetést, mindenki ízlésének megfelelően alakíthatja ki a lakását.

A konyhabútornál is lehetőségetek van arra, hogy kiválasszátok a korpusz és a frontok színét, módosíthattok a munkapult színén is. Ennek egyeztetése is elkezdődött már a konyhastúdió szakembereivel.  A beépített gépek TEKA márkájúak lesznek.

2018.02.15.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Indul a visszaszámolás, készülnek a lakásbelsők!

Közel 400 ember dolgozik az építkezésen azért, hogy lakásaink időben átadásra kerüljenek leendő tulajdonosaiknak.

Vevőink már kiválasztották a burkolatokat és konyhabútorokat, melyeket most építenek be az otthonokba. Nagyszerű látni, hogy hogyan alakul, formálódik az építési engedély papírjáról valósággá egy megálmodott lakóingatlan.

Igazán esztétikus burkolatok kerültek kiválasztásra, a generálkivitelező és a 8 fős műszaki ellenőr stábunk pedig ügyel arra, hogy prémium minőségben rakjanak le minden burkolatot.

Amennyiben otthont keresel és hamarosan költöznöd kellene, akkor érdemes megnézned lakáskínálatunkat.

Érdemes sietni, mert egyre kevesebb szabad lakásunk marad, bár még mindenki találhat magának ideális otthont a szabad 2-3-4 szobás ingatlanok között!

2018.02.15.