Nézd meg, hogy haladunk az építkezéssel a Duna Terasz Premiumban!

Lassan a szerkezetépítés feléhez érkezünk, már az 5. emelet padlóját építjük. Ha még nem határoztátok el magatokat, akkor siessetek a döntéssel, hogy lehetőségetek legyen személyre szabni leendő otthonotokat.

Örömmel tudódítjuk, hogy minden menetrend szerint halad az építkezésünkön.

A vevőink már elkezdték a műszaki egyeztetést, mindenki ízlésének megfelelően alakíthatja ki a lakását.

A konyhabútornál is lehetőségetek van arra, hogy kiválasszátok a korpusz és a frontok színét, módosíthattok a munkapult színén is. Ennek egyeztetése is elkezdődött már a konyhastúdió szakembereivel.  A beépített gépek TEKA márkájúak lesznek.

2018.02.15.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Nézzétek milyen csodálatos gyöngyszem található a Foka-öbölnél!

Ez a bájos jachtkikötő a Duna Terasz Premium mellett fekszik, az A805-ös lakásunk tulajdonosaként pedig naponta gyönyörködhetsz ebben a látványban!

A 8. emeleti, napfényes lakáshoz tartozó közel 14 m2-es erkélyről csodás panoráma nyílik a Foka-öbölre. A balkonon kényelmesen elfér egy asztal, székekkel, így minden étkezés alkalmával számolhatjátok a kikötőben parkoló hajókat.laugh

A 2 szobás otthonban tágas fürdőszoba, kényelmes, világos nappali, hatalmas, gardróbozható hálószoba és beépített konyhabútor kerül kialakításra.

A805 lakás részletei: https://dunaterasz.hu/hu/lakaskinalat/reszletek/A805

2018.02.15.