Lebontották az utolsó darut az építkezésen!

Jelenleg a generálkivitelező az épület külső hőszigetelő rendszerét szereli, de az épületen belül is gőzerővel dolgozik mindenki.

Burkolók, gépészek, villanyszerelők és kőművesek összetett munkája szükséges ahhoz, hogy végül elkészüljenek az otthonaitok. Bekukkantva az épületbe az látható, hogy az alsóbb szinteken már elkezdték a burkolási munkákat, míg a felsőbb emeleteken a vakolás zajlik.

Utolsó lehetőség! Ugyan sok lakásunk elkelt, azonban még nem késő, hogy megtaláld leendő otthonodat a Duna Terasz Premiumban!

Nézz körül szabad lakásaink között!

2018.08.28.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125