Játssz velünk és nyerj dunai élményt!

Mutasd meg egy fotóval, mit csinálsz szívesen a Duna-parton, miért lenne jó, ha te is minden nap itt indíthatnád a napod!

Reggeli kocogás, hajókázás a naplementében, hétvégi piknik a barátokkal.... a Duna számtalan élményt tartogat, és igazi természet-közeli életet kínál a budapestieknek is. Ha az épülő Duna Terasz Premium kiváló ár-érték arányú, prémium lakásai közül választasz, egész évben vízparti élmények várnak majd a Foka-öbölben! Miközben mi a ház alapjait építjük, játssz velünk, és segíts összegyűjteni, mi a legjobb a Duna-partban!

Mutasd meg egy fotóval, mit csinálsz szívesen a Duna-parton, miért lenne jó, ha te is minden nap itt indíthatnád a napod!

Nem kell mást tenned, csak osssz meg Instagram profilodon nyilvánosan egy fotót a legkedvesebb duna-parti élményedről #dunateraszpremium és #dunaielmeny hashtagekkel, és kövesd be Instagram profilunkat!

A megosztással tippet adhatsz másoknak és még nyerhetsz is: egy 50 perces élményhajózást a Dunarama luxus vízi limuzinnal, ahova elviheted 9 barátodat is!

Az élmény-képeket 2017. június 14 és 30. között várjuk!

A játék pontos részleteit és feltételeit ide kattintva éritek el!

 

 

 

 

2017.07.14.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Indul a visszaszámolás, készülnek a lakásbelsők!

Közel 400 ember dolgozik az építkezésen azért, hogy lakásaink időben átadásra kerüljenek leendő tulajdonosaiknak.

Vevőink már kiválasztották a burkolatokat és konyhabútorokat, melyeket most építenek be az otthonokba. Nagyszerű látni, hogy hogyan alakul, formálódik az építési engedély papírjáról valósággá egy megálmodott lakóingatlan.

Igazán esztétikus burkolatok kerültek kiválasztásra, a generálkivitelező és a 8 fős műszaki ellenőr stábunk pedig ügyel arra, hogy prémium minőségben rakjanak le minden burkolatot.

Amennyiben otthont keresel és hamarosan költöznöd kellene, akkor érdemes megnézned lakáskínálatunkat.

Érdemes sietni, mert egyre kevesebb szabad lakásunk marad, bár még mindenki találhat magának ideális otthont a szabad 2-3-4 szobás ingatlanok között!

2017.07.14.