C111 - Sétálóutcára néző családi otthon

Ismerd meg a hónap lakását!

Ez a 62 négyzetméteres, 2 hálószobás otthon kiváló elrendezéssel, könnyen bútorozható előszobával, kényelmes hálószobákkal rendelkezik.

Kiváló választás fiatal családoknak!

Vételára: 39.400.000 Ft

Költözz olyan helyre, ahol kikapcsolódás minden nap!
Használd ki, hogy 1 perc a Duna-part!
Élvezd, hogy az M3-as metrónak köszönhetően közel a belváros!
Képzeld el, hogy csendes, biztonságos környezetben élsz családoddal!
Formáld otthonodat személyiséged szerint! A Duna Terasz Premiumnál több burkolat-, konyhabútor- és belső ajtó szín közül választva alakíthatod otthonodat igényeidnek megfelelően.

 

 

2017.05.18.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Nézzétek milyen csodálatos gyöngyszem található a Foka-öbölnél!

Ez a bájos jachtkikötő a Duna Terasz Premium mellett fekszik, az A805-ös lakásunk tulajdonosaként pedig naponta gyönyörködhetsz ebben a látványban!

A 8. emeleti, napfényes lakáshoz tartozó közel 14 m2-es erkélyről csodás panoráma nyílik a Foka-öbölre. A balkonon kényelmesen elfér egy asztal, székekkel, így minden étkezés alkalmával számolhatjátok a kikötőben parkoló hajókat.laugh

A 2 szobás otthonban tágas fürdőszoba, kényelmes, világos nappali, hatalmas, gardróbozható hálószoba és beépített konyhabútor kerül kialakításra.

A805 lakás részletei: https://dunaterasz.hu/hu/lakaskinalat/reszletek/A805

2017.05.18.