Az értékesítés elkezdődött

A 322 lakásos Duna Terasz Premium értékesítése a napokban elindult. Válassz Magadnak otthont az elsők között!

A Duna Terasz Premium a Foka-öbölben helyezkedik el, varázslatos környezetben. Hullámzó folyó, hatalmas zöld területek, Duna-parti sétány, futópálya, játszótér mind-mind a közvetlen környezetében helyezkedik el. A Duna Terasz Premium egy úgynevezett teraszház, melynek lépcsőzetes teraszai a Duna felé néznek, és ennek köszöhetően egyedülálló panorámával gazdagodnak. Változatos méretű lakásaiban mindenki otthonra találhat! A tervezésnél törekedtünk arra, hogy élhető és örömöt adó otthonokat alkossunk. Kínálatunkból a garzonlakástól az 5 szobás penthouse luxuslakásokig válogathat az érdeklődő.

2017.01.12.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Nézzétek milyen csodálatos gyöngyszem található a Foka-öbölnél!

Ez a bájos jachtkikötő a Duna Terasz Premium mellett fekszik, az A805-ös lakásunk tulajdonosaként pedig naponta gyönyörködhetsz ebben a látványban!

A 8. emeleti, napfényes lakáshoz tartozó közel 14 m2-es erkélyről csodás panoráma nyílik a Foka-öbölre. A balkonon kényelmesen elfér egy asztal, székekkel, így minden étkezés alkalmával számolhatjátok a kikötőben parkoló hajókat.laugh

A 2 szobás otthonban tágas fürdőszoba, kényelmes, világos nappali, hatalmas, gardróbozható hálószoba és beépített konyhabútor kerül kialakításra.

A805 lakás részletei: https://dunaterasz.hu/hu/lakaskinalat/reszletek/A805

2017.01.12.