Műszaki tartalom

Fűtés:

Az épületegyüttes központi fűtéssel rendelkezik. A fűtést lemezradiátorok biztosítják. Minden lakás fűtőenergia fogyasztásának mérése egyedi hőmennyiségmérőkkel történik. A lakások fűtése lakásonként egyedileg szabályozható (lakásonkénti termosztáttal és radiátorokon közvetlenül).

Hideg-, melegvíz ellátás:

Hideg/melegvíz használat mennyiségének mérése lakásonkénti egyedi mérővel történik. A melegvíz előállítás központilag történik.

Szaniterek

  • Mosdókagylók és kézmosók: fehér porcelán
  • Fürdőkád: fehér akril kád
  • Zuhanytálca: lakástípustól függően kerül beépítésre egy csúszásmentes felületű akril zuhanytálca 90*90-es méretben, zuhanykabin nélkül
  • WC: fehér, konzolos (fali) csésze, öblítőtartály a WC mögött beépítve, nyomólemez működtetővel
  • Csaptelepek: krómozott bevonatú egykarú, keverőszeleppel, kerámia betéttel. Flexibilis zuhany tömlő és falra szerelhető zuhanyzófej. Mosógép csatlakozó a fürdőszobában, mosogatógép csatlakozó a konyhában kerül kialakításra.
  • Szellőzés: fürdőszobákból a közös gyűjtő légcsatornán keresztül közvetlenül a tetőre vezetődik az elhasznált levegő.

Légkondicionálás: a lakásokban a légkondicionáló berendezésének gépészeti és elektromos alapszerelése lesz elkészítve, beltéri és kültéri egység nélkül.

 

 

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Indul a visszaszámolás, készülnek a lakásbelsők!

Közel 400 ember dolgozik az építkezésen azért, hogy lakásaink időben átadásra kerüljenek leendő tulajdonosaiknak.

Vevőink már kiválasztották a burkolatokat és konyhabútorokat, melyeket most építenek be az otthonokba. Nagyszerű látni, hogy hogyan alakul, formálódik az építési engedély papírjáról valósággá egy megálmodott lakóingatlan.

Igazán esztétikus burkolatok kerültek kiválasztásra, a generálkivitelező és a 8 fős műszaki ellenőr stábunk pedig ügyel arra, hogy prémium minőségben rakjanak le minden burkolatot.

Amennyiben otthont keresel és hamarosan költöznöd kellene, akkor érdemes megnézned lakáskínálatunkat.

Érdemes sietni, mert egyre kevesebb szabad lakásunk marad, bár még mindenki találhat magának ideális otthont a szabad 2-3-4 szobás ingatlanok között!