Műszaki tartalom

Fűtés:

Az épületegyüttes központi fűtéssel rendelkezik. A fűtést lemezradiátorok biztosítják. Minden lakás fűtőenergia fogyasztásának mérése egyedi hőmennyiségmérőkkel történik. A lakások fűtése lakásonként egyedileg szabályozható (lakásonkénti termosztáttal és radiátorokon közvetlenül).

Hideg-, melegvíz ellátás:

Hideg/melegvíz használat mennyiségének mérése lakásonkénti egyedi mérővel történik. A melegvíz előállítás központilag történik.

Szaniterek

  • Mosdókagylók és kézmosók: fehér porcelán
  • Fürdőkád: fehér akril kád
  • Zuhanytálca: lakástípustól függően kerül beépítésre egy csúszásmentes felületű akril zuhanytálca 90*90-es méretben, zuhanykabin nélkül
  • WC: fehér, konzolos (fali) csésze, öblítőtartály a WC mögött beépítve, nyomólemez működtetővel
  • Csaptelepek: krómozott bevonatú egykarú, keverőszeleppel, kerámia betéttel. Flexibilis zuhany tömlő és falra szerelhető zuhanyzófej. Mosógép csatlakozó a fürdőszobában, mosogatógép csatlakozó a konyhában kerül kialakításra.
  • Szellőzés: fürdőszobákból a közös gyűjtő légcsatornán keresztül közvetlenül a tetőre vezetődik az elhasznált levegő.

Légkondicionálás: a lakásokban a légkondicionáló berendezésének gépészeti és elektromos alapszerelése lesz elkészítve, beltéri és kültéri egység nélkül.

 

 

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125