Műszaki tartalom

Lakásbejárati ajtók: 

Fémtokos, tömör, kétoldalt lemezelt, egyszárnyú , biztonsági bejárati ajtók: optikai kitekintővel, lakásszám jelzéssel, 5 pontos biztonsági zárral, kiemelés  gátlóval. Vonatkozó szabványoknak és biztosítói követelményeknek megfelelően.

Padlóburkolatok: 

-    Szobák: 8mm-es vastagságú laminált parketta szegélyléccel. Kopogóhang elleni alátéttel.. Hideg-, melegburkolatok között burkolatváltó profillal.
-    Fürdőszobák és WC-k: ragasztott kerámialapok.
-    Konyhák: ragasztott kerámialapok. 
-    Teraszok: kültéri, fagyálló ragasztott gres padlólap burkolatot kapnak, fagyálló fugázó és rugalmas ragasztó anyagokkal.

Falburkolatok: 

-    Falak: kétrétegű diszperzites festés, fehér szín.
-    Mennyezetek: kétrétegű diszperzites festés, fehér szín.
-    Konyhák: I. osztályú kerámia burkolat a konyhabútor munkalapja és a felső szekrény között 60 cm-es sávban. 
-    Fürdőszobák: I. osztályú kerámia csempe. Csempeburkolat 2,10 m-ig, felette glettelés festés diszperzittel kettő rétegben.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Pár simítás, és elkészül a belső kert

Körülbelül egy hónappal ezelőtt adtunk hírt a teraszházhoz tartozó park építésének kezdetéről, amely az eltelt idő alatt gyönyörű zöld oázissá változott.

A játszótér már a helyén, a dekorációs csobogó is alakulóban, a kert lassan készen áll arra, hogy végső pompájában várja a beköltözőket.

Amennyiben több képet is megnéznél a belső parkról, akkor kattints az alábbi linkre:

https://dunaterasz.hu/hu/galeria/az-epitkezes-kepei