Gyakori kérdések

Szeretnénk segíteni a tájékozódásban! Ismerj meg pár olyan kérdést és választ, amelyek gyakran felmerülnek a vevőinkben, és számodra is hasznosak lehetnek lakásvásárlás során.

Mikor lesz az épület átadása? Válasz Válasz

A műszaki átadást 2019. februárjában tervezzük.


A konyhabútor benne van az árban? Válasz Válasz

Igen, az alsó és felső bútorelemek, kerámialapos tűzhely, sütő, szagelszívó alapfelszereltség a lakásokban. A mosogatógép nem része az alapfelszereltségnek, a kiállása kerül kiépítésre.


Kötelező parkolót venni? Válasz Válasz

Parkoló, tároló vásárlása opcionális, nem kötelező.


Mennyi az ügyvédi költség? Válasz Válasz

Az ügyvédi költséget az Eladó fizeti. (ez alól kivételt képez az esetleges későbbi, vevői kérés alapján történő szerződésmódosítás)


Mennyi lesz az illeték a lakásomra, garázsomra és tárolóra? Válasz Válasz

Az általános illeték 4 % lakásra, parkolóra és tárolóra egyaránt. A 30 millió forintos vételár alatti újépítésű lakások esetében csak a 15 millió forint feletti vételárrész után szükséges illetéket fizetni.


Külföldiként milyen plusz költséggel kell számolnom? Válasz Válasz

Amennyiben az Európai Unió tagállamának állampolgára, úgy a plusz költség 0 Ft. Az Európai Unión kívüli országok állampolgárainak a Fővárosi Kormányhivatal engedélyét szükséges kérni az ingatlanszerzéshez. Ennek illetéke 50.000 Ft/ingatlan, illetve kapcsolódó eljárási díjak és ügyvédi díj.


Milyen szolgáltatások lesznek a teraszházban? Válasz Válasz

24 órás biztonsági őrzés és kamerás figyelő rendszer, gondnok, takarítás.


Közös költség emelő extra szolgáltatások lesznek az épületben? Válasz Válasz

Nem lesz semmilyen extra szolgáltatás (medence, portaszolgálat, fitness). Arra törekedtünk, hogy csak a legszükségesebb, közös költséget terhelő tételt tervezzünk a házba.


A belső parkot ki használhatja? Válasz Válasz

A gondozott, 2500 m2-es belső park zárt lesz. Kizárólag a lakók és a lakók vendégei használhatják.


Mennyi az ÁFA tartalom a lakásokon? Válasz Válasz

A lakásokon 2019. végéig 5% az ÁFA tartalom a jelenleg érvényes törvények alapján.


Lehetséges a lakásomban a falakat mozgatni? Válasz Válasz

Az építkezés bizonyos szakaszáig szabadon mozgathatóak azok a falak, amelyek áthelyezése semmilyen akadályba nem ütközik (pl. tartószerkezeti fal, strang fala nem helyezhető át)


Hány szintes a mélygarázs? Válasz Válasz

Két emeleten helyeztük el a garázsainkat: a -1 szinten, valamint a földszinten. A tárolók szintén a -1 szinten kaptak helyet a liftek mellett.


VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Új lakás a Duna Terasz Premiumtól, Lakásmegoldások az OTP Banktól

Azután, hogy a döntés már megszületett a lakásvásárlásról, igyekszünk megkönnyíteni a pénzügyi megvalósítást is.

A kiváló minőségben épülő lakóingatlanáról a Duna Terasz Premium, a pénzügyi megoldásokról pedig az OTP Bank gondoskodik.

Az ország egyik legnagyobb hitelintézetének széleskörű termékkínálatában a piaci kamatozású és államilag támogatott kölcsönök mellett az otthonteremtési támogatások is megtalálhatók.

Az OTP Bank felkészült, pénzügyi szakértői kiemelten kezelik a Duna Terasz Premium vásárlóit, mobilbankáraik pedig igény esetén akár az otthonában, vagy az irodájában is felkeresik Önt az ország bármely településén.

THM: 2,9% - 10,7%1

1A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2018. december 1-től érvényes kondíciók az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével kerültek meghatározása, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert. Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, a bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az OTP Jelzálogbank által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges.