Elhelyezkedés

Éld át a megnyugtató érzést, hogy otthonodból minden könnyen elérhető

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének dinamikusan fejlődő Duna-parti részén, a Foka-öböl közelében helyezkedik el a Danubius utca, Úszódaru utca, Kelén utca, valamint a beruházásunk keretében kialakításra kerülő Sólyatér sétálóutca által határolt területen. Ez a tágabb értelemben vett terület napjainkban is folyamatosan fejlődik. A Duna Terasz Premium impozáns épületének, valamint az épület előtt és közelében elhelyezkedő, öböl menti telkek beépítésének köszönhetően a Foka-öböl és környéke fokozatosan megújul s a jövőben egy új városrésszé alakul majd.

A lakópark előnyös elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén elérhető!

A közelben számos tömegközlekedési eszköz megállója megtalálható. Öt perc sétára helyezkedik el az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, melynek segítségével gyorsan elérhető a belváros. Ezen felül Budapest frekventált csomópontjaira eljuthatsz a 15-ös, 115-ös, 120-as buszjáratokkal, valamint a közeli kikötőből induló, a budapesti tömegközlekedés kuriózumát jelentő BKV Hajóval is. 

Az autóval közlekedők a Váci úton érhetik el Buda és Pest főbb csomópontjait, valamint az M0-ás és M2-es autópályákat.Vonzó szolgáltatások és infrastruktúra

A Duna Terasz Premiumból számos szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, oktatási és egészségügyi intézmény egyszerűen elérhető. Csupán 5 perc sétára található Budapest egyik bevásárlóközpontja, mely színvonalas üzleteivel, postával, gyógyszertárral könnyíti meg a mindennapokat. Hosszú nyitvatartásával azoknak is kedvez, akik későn érkeznek haza. A feltöltődésre vágyókat mozi, valamint több kiváló étterem várja elérhető közelségben.

A környék a sportos életmódot folytatóknak is remek lehetőségeket tartogat. Karnyújtásnyira található Duna-parti futó- és teniszpálya, valamint fitness terem, emellett a szomszédos Népszigeten evezős sportokat is űzhetsz. Az úszás szerelmeseinek pedig a közelben lévő Dagály Úszóakadémia biztosít rendezett körülményeket az aktív kikapcsolódásra.

A lakóparkba költöző gyermekes családoknak sem kell aggódniuk csemetéjük oktatása miatt, hiszen a XIII. kerület bővelkedik kiváló óvodákban, iskolákban és egyéb oktatási intézményekben is.  

M3 5 perc
Hajó 5 perc
Busz 3 perc
M0, M2 10 perc

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Indul a visszaszámolás, készülnek a lakásbelsők!

Közel 400 ember dolgozik az építkezésen azért, hogy lakásaink időben átadásra kerüljenek leendő tulajdonosaiknak.

Vevőink már kiválasztották a burkolatokat és konyhabútorokat, melyeket most építenek be az otthonokba. Nagyszerű látni, hogy hogyan alakul, formálódik az építési engedély papírjáról valósággá egy megálmodott lakóingatlan.

Igazán esztétikus burkolatok kerültek kiválasztásra, a generálkivitelező és a 8 fős műszaki ellenőr stábunk pedig ügyel arra, hogy prémium minőségben rakjanak le minden burkolatot.

Amennyiben otthont keresel és hamarosan költöznöd kellene, akkor érdemes megnézned lakáskínálatunkat.

Érdemes sietni, mert egyre kevesebb szabad lakásunk marad, bár még mindenki találhat magának ideális otthont a szabad 2-3-4 szobás ingatlanok között!