Elhelyezkedés

Éld át a megnyugtató érzést, hogy otthonodból minden könnyen elérhető

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének dinamikusan fejlődő Duna-parti részén, a Foka-öböl közelében helyezkedik el a Danubius utca, Úszódaru utca, Kelén utca, valamint a beruházásunk keretében kialakításra kerülő Sólyatér sétálóutca által határolt területen. Ez a tágabb értelemben vett terület napjainkban is folyamatosan fejlődik. A Duna Terasz Premium impozáns épületének, valamint az épület előtt és közelében elhelyezkedő, öböl menti telkek beépítésének köszönhetően a Foka-öböl és környéke fokozatosan megújul s a jövőben egy új városrésszé alakul majd.

A lakópark előnyös elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén elérhető!

A közelben számos tömegközlekedési eszköz megállója megtalálható. Öt perc sétára helyezkedik el az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, melynek segítségével gyorsan elérhető a belváros. Ezen felül Budapest frekventált csomópontjaira eljuthatsz a 15-ös, 115-ös, 120-as buszjáratokkal, valamint a közeli kikötőből induló, a budapesti tömegközlekedés kuriózumát jelentő BKV Hajóval is. 

Az autóval közlekedők a Váci úton érhetik el Buda és Pest főbb csomópontjait, valamint az M0-ás és M2-es autópályákat.Vonzó szolgáltatások és infrastruktúra

A Duna Terasz Premiumból számos szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, oktatási és egészségügyi intézmény egyszerűen elérhető. Csupán 5 perc sétára található Budapest egyik bevásárlóközpontja, mely színvonalas üzleteivel, postával, gyógyszertárral könnyíti meg a mindennapokat. Hosszú nyitvatartásával azoknak is kedvez, akik későn érkeznek haza. A feltöltődésre vágyókat mozi, valamint több kiváló étterem várja elérhető közelségben.

A környék a sportos életmódot folytatóknak is remek lehetőségeket tartogat. Karnyújtásnyira található Duna-parti futó- és teniszpálya, valamint fitness terem, emellett a szomszédos Népszigeten evezős sportokat is űzhetsz. Az úszás szerelmeseinek pedig a közelben lévő Dagály Úszóakadémia biztosít rendezett körülményeket az aktív kikapcsolódásra.

A lakóparkba költöző gyermekes családoknak sem kell aggódniuk csemetéjük oktatása miatt, hiszen a XIII. kerület bővelkedik kiváló óvodákban, iskolákban és egyéb oktatási intézményekben is.  

M3 5 perc
Hajó 5 perc
Busz 3 perc
M0, M2 10 perc

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Utolsó eladó garázshelyek a Duna Terasz Premiumban!

Nincs hova parkolnod a környéken? Csapj le az utolsó darabokra!

Keresd fel értékesítési kollégánkat és válogass a még elérhető parkológépes parkolóhelyek közül.