Elhelyezkedés

Éld át a megnyugtató érzést, hogy otthonodból minden könnyen elérhető

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének dinamikusan fejlődő Duna-parti részén, a Foka-öböl közelében helyezkedik el a Danubius utca, Úszódaru utca, Kelén utca, valamint a beruházásunk keretében kialakításra kerülő Sólyatér sétálóutca által határolt területen. Ez a tágabb értelemben vett terület napjainkban is folyamatosan fejlődik. A Duna Terasz Premium impozáns épületének, valamint az épület előtt és közelében elhelyezkedő, öböl menti telkek beépítésének köszönhetően a Foka-öböl és környéke fokozatosan megújul s a jövőben egy új városrésszé alakul majd.

A lakópark előnyös elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén elérhető!

A közelben számos tömegközlekedési eszköz megállója megtalálható. Öt perc sétára helyezkedik el az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, melynek segítségével gyorsan elérhető a belváros. Ezen felül Budapest frekventált csomópontjaira eljuthatsz a 15-ös, 115-ös, 120-as buszjáratokkal, valamint a közeli kikötőből induló, a budapesti tömegközlekedés kuriózumát jelentő BKV Hajóval is. 

Az autóval közlekedők a Váci úton érhetik el Buda és Pest főbb csomópontjait, valamint az M0-ás és M2-es autópályákat.Vonzó szolgáltatások és infrastruktúra

A Duna Terasz Premiumból számos szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, oktatási és egészségügyi intézmény egyszerűen elérhető. Csupán 5 perc sétára található Budapest egyik bevásárlóközpontja, mely színvonalas üzleteivel, postával, gyógyszertárral könnyíti meg a mindennapokat. Hosszú nyitvatartásával azoknak is kedvez, akik későn érkeznek haza. A feltöltődésre vágyókat mozi, valamint több kiváló étterem várja elérhető közelségben.

A környék a sportos életmódot folytatóknak is remek lehetőségeket tartogat. Karnyújtásnyira található Duna-parti futó- és teniszpálya, valamint fitness terem, emellett a szomszédos Népszigeten evezős sportokat is űzhetsz. Az úszás szerelmeseinek pedig a közelben lévő Dagály Úszóakadémia biztosít rendezett körülményeket az aktív kikapcsolódásra.

A lakóparkba költöző gyermekes családoknak sem kell aggódniuk csemetéjük oktatása miatt, hiszen a XIII. kerület bővelkedik kiváló óvodákban, iskolákban és egyéb oktatási intézményekben is.  

M3 5 perc
Hajó 5 perc
Busz 3 perc
M0, M2 10 perc

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Új lakás a Duna Terasz Premiumtól, Lakásmegoldások az OTP Banktól

Azután, hogy a döntés már megszületett a lakásvásárlásról, igyekszünk megkönnyíteni a pénzügyi megvalósítást is.

A kiváló minőségben épülő lakóingatlanáról a Duna Terasz Premium, a pénzügyi megoldásokról pedig az OTP Bank gondoskodik.

Az ország egyik legnagyobb hitelintézetének széleskörű termékkínálatában a piaci kamatozású és államilag támogatott kölcsönök mellett az otthonteremtési támogatások is megtalálhatók.

Az OTP Bank felkészült, pénzügyi szakértői kiemelten kezelik a Duna Terasz Premium vásárlóit, mobilbankáraik pedig igény esetén akár az otthonában, vagy az irodájában is felkeresik Önt az ország bármely településén.

THM: 2,9% - 10,7%1

1A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2018. december 1-től érvényes kondíciók az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével kerültek meghatározása, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert. Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, a bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az OTP Jelzálogbank által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges.