Duna Terasz Vista

Belső design

A saját folyóparti oázisod!

A mindennapok nyüzsgése után térj haza újépítésű otthonodba, mely az elegáns belvárosi hangulat és a bohém vízparti életstílus egyedülálló keverékeként született. A Duna Terasz Vista lakásai kifinomult anyaghasználattal és magas kivitelezési minőséggel készülnek.

Vista otthon: egy jól átgondolt alkotás

Semmit sem bíztunk a véletlenre! A lakásokba tervezett hatalmas üvegfelületű nyílászárók szinte egyesítik a külső környezetet a belső terekkel. Figyeltünk rá, hogy a lehető legtöbb természetes fény áramoljon be a nappalikba, s kellően tágasak legyenek egy családi játékhoz, vacsorához vagy barátok fogadásához. A lehető legtöbb otthon teljes vagy részkilátással rendelkezik, ezekből akadálytalanul csodálhatod a Dunát, a jachtkikötő napfényben megcsillanó hajóit, a vízben úszkáló kacsákat, a távoli hegyeket. A hatalmas tetőteraszok valódi kültéri paradicsomként szolgálnak. Grillezz, napozz rajtuk vagy egyszerűen csak nézd a csillagokat távol a városi zajoktól.

Adatok

1-5 szoba
30-117 m2 beltér
6-340 m2 erkély/kert/terasz

Mennyezeti hűtés-fűtés

Épített zuhany zuhanykabinnal

Okos funkciók

Hőszivattyús technológia

Első osztályú burkolatok

Tégla falazat

Exkluzív szaniter

Prémium csaptelep

Legrand kapcsolók

Energia­hatékonyság

A levegő-víz hőszivattyúval kombinált mennyezeti hűtő és fűtő rendszer energiatakarékos működés mellett kiváló hőérzetet is biztosít az AA energiahatékonyságú otthonokban. A kétszintes mélygarázsban e-töltő előkészítésű parkolóhelyek is elérhetőek, ezzel segítve a zöld autózás élményét.

AA
energiahatékonyság
E-töltő előkészítés

Anyaghasználat

A modern fürdőszobák gondosan válogatott burkolatokkal borítottak és exkluzív szaniterekkel és csaptelepekkel berendezettek. A beépített anyagok hűen tükrözik a minőség iránti elkötelezettségünket, amely minden otthonban érezhetővé válik majd.

Ismerd meg!

A két épületben eltérő műszaki felszereltségű otthonokat alakítunk ki a legszélesebb igények kielégítése érdekében.

1-es épület

Prémium műszaki felszereltség

2-es épület

Normál műszaki felszereltség

Szűrés
Alaphelyzet
Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot egyszerre maximum 10 lakásra, jelölje meg ezeket a "Kiválaszt" gombbal.