Te tudod már milyen konyhát szeretnél?

A válasz nem egyértelmű, hiszen mindenkinek más elképzelése van az álomkonyháról!

  • Nálatok minden esemény kiváló ok a családi összejövetelre?
  • Hobbiszakácsként minden új konyhai trendet kipróbálsz?
  • Esetleg a konyhából csak a mikrohullámú sütőt használod a rohanó hétköznapokon?

Vevőink már tervezgetik konyhájukat a helyszíni konyhastúdióban, de most még te is időben vagy ahhoz, hogy kialakítsd az igényeidnek tökéletesen megfelelő beépített konyhabútort.

Az alapfelszereltség alsó és felső bútorelemeket, kerámialapos főzőlapot, sütőt és szagelszívót tartalmaz.

Az alapfelszereltségen túl azonban számos extrával bővítheted a konyhabútorodat (plusz költségért), melyet az átadás előtt kompletten beépítenek a lakásodba.

Így a lakásavató bulin már az álomkonyhádban készülhet a vacsora!

2018.04.04.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Te milyen lakásba költöznél a családoddal?

Olyan otthont keresel, amely a belváros közelében helyezkedik el, mégis közel a természethez? Ismerd meg a hónap lakását, amely 3 tágas szobájával ideális otthona lehet egy 4-5 tagú családnak is!

A C206-os lakásunk 67 négyzetméteres lakóterületén egy nappali és két 14 m2-nél nagyobb hálószoba található. Ez a méret szuper egy gyerekszobának, amelyben akár két gyerkőc is kényelmesen elfér. Előszobájába egy nagyméretű gardróbszekrényt tudtok elhelyezni, amiben sok-sok ruha elfér.

Akciós vételára: 51.800.000 Ft.

Miért érdemes családoddal a Foka-öböl mellé költözni? Mert ez a terület egyesíti mindazt, amire egy családnak szüksége lehet.

- Természet közelében: a Duna-part játszótérrel és gyalogos sétánnyal egy perc sétára található. Így hétvégéken a pihenés gyerekjáték!

- Metró közelében: a Gyöngyösi utcai metrómegálló pár perc sétával elérhető. A belvárosban lehettek 15 perc alatt

- Bevásárlási lehetőség közelében: a Duna Plaza üzletközpont egy karnyújtásnyira található, ahol sok-sok üzlet könnyíti meg a mindennapokat

- Oktatási és egészségügyi intézmények közelében: sétatávolságra több jó hírű iskola, óvoda.

2018.04.04.