Te tudod már milyen konyhát szeretnél?

A válasz nem egyértelmű, hiszen mindenkinek más elképzelése van az álomkonyháról!

  • Nálatok minden esemény kiváló ok a családi összejövetelre?
  • Hobbiszakácsként minden új konyhai trendet kipróbálsz?
  • Esetleg a konyhából csak a mikrohullámú sütőt használod a rohanó hétköznapokon?

Vevőink már tervezgetik konyhájukat a helyszíni konyhastúdióban, de most még te is időben vagy ahhoz, hogy kialakítsd az igényeidnek tökéletesen megfelelő beépített konyhabútort.

Az alapfelszereltség alsó és felső bútorelemeket, kerámialapos főzőlapot, sütőt és szagelszívót tartalmaz.

Az alapfelszereltségen túl azonban számos extrával bővítheted a konyhabútorodat (plusz költségért), melyet az átadás előtt kompletten beépítenek a lakásodba.

Így a lakásavató bulin már az álomkonyhádban készülhet a vacsora!

2018.04.04.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

A Duna Terasz Premium elérte a szerkezetkész állapotot!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Alig egy évvel az építkezés első napját követően, a napokban elértük az épület legmagasabb pontját.

Köszönhetően a beruházó és kivitelező csapatnak, a szerkezetépítés határidőben ért véget, átadva a helyet a további munkálatoknak.

Nézzétek meg az építkezés eddigi munkálatait az új kisfilmünkön. http://dunaterasz.hu/hu/galeria/videok

Unatkozni tehát ezután sem fogunk, hiszen a kivitelezés a belső kialakítással folytatódik, melynek eredményeképpen az átadáskor minden vevőnk a megálmodott lakás kulcsait veheti át.

Amennyiben még nem választottál otthont magadnak, érdemes sietni, hiszen a teraszházban egyre kevesebb szabad lakásunk vár tulajdonosára!

2018.04.04.