Praktikus 2 szobás a hónap lakása!

Nagyszerű elrendezésű, kényelmes otthon, mellyel érdemes megismerkedni!

Ez a 42 m2-es lakás tágas, közel 13 m2-es hálószobával rendelkezik. Széles nappalijának és hálószobájának köszönhetően könnyen bútorozható. Bőven lesz hely a ruháidnak a hálóban, valamint a nappalit sem kell túlzsúfolnod szekrényekkel.

A 10 m2-es erkélye 2,5 méter mély, így szuper hely lesz arra, hogy a barátaiddal grillezzetek vagy borozzatok rajta.

Ablakai a belső kert felé néznek, ezért kifejezetten csendes lesz, olyan lakás, ahol minden adott a nap végi feltöltődéshez.

Ne felejtsd, hogy a konyhabútor benne van az árban, így ezzel sem kell törődnöd beköltözés után!

Vételára 29.900.000 Ft, melynek köszönhetően az illetéken is spórolhatsz, hiszen a 30 millió forint alatti újépítésű lakások esetében illetékkedvezménnyel kalkulálhatsz.

Keresd értékesítőinket, akik szívesen segítenek jobban megismerni ezt a lakást vagy akár többi otthont is!

Érdemes sietni, mert ebből a lakástípusunkból ez az utolsó.

2017.08.11.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Elindult a lakások belső műszaki egyeztetése!

Már elképzeltétek milyen lesz az új otthonotok? Egyedi, hozzátok illő fészket szeretnétek?

A kivitelező vevőkezelő kollégái segítenek kiválasztani a burkolatokat, színeket, hogy az otthonotok végül a saját ízléseteket tükrözze!

Az alábbi választási, átalakítási lehetőségetek lesz nálunk:

A burkolatok, belső ajtók, konyhabútor, konyhagépek esetében bizonyos választási lehetőség különböző színek ill. típusok tekintetében, a standard választékból.

Standard beépítéstől való eltérési lehetőség széles anyag- és színválasztékkal.

Amennyiben még csak fontolgatjátok a vásárlást a Duna Terasz Premiumban, érdemes sietnetek. A módosítási, választási lehetőség csak a kivitelezés bizonyos készültségi fokáig biztosított.

2017.08.11.