Játssz velünk és nyerj dunai élményt!

Mutasd meg egy fotóval, mit csinálsz szívesen a Duna-parton, miért lenne jó, ha te is minden nap itt indíthatnád a napod!

Reggeli kocogás, hajókázás a naplementében, hétvégi piknik a barátokkal.... a Duna számtalan élményt tartogat, és igazi természet-közeli életet kínál a budapestieknek is. Ha az épülő Duna Terasz Premium kiváló ár-érték arányú, prémium lakásai közül választasz, egész évben vízparti élmények várnak majd a Foka-öbölben! Miközben mi a ház alapjait építjük, játssz velünk, és segíts összegyűjteni, mi a legjobb a Duna-partban!

Mutasd meg egy fotóval, mit csinálsz szívesen a Duna-parton, miért lenne jó, ha te is minden nap itt indíthatnád a napod!

Nem kell mást tenned, csak osssz meg Instagram profilodon nyilvánosan egy fotót a legkedvesebb duna-parti élményedről #dunateraszpremium és #dunaielmeny hashtagekkel, és kövesd be Instagram profilunkat!

A megosztással tippet adhatsz másoknak és még nyerhetsz is: egy 50 perces élményhajózást a Dunarama luxus vízi limuzinnal, ahova elviheted 9 barátodat is!

Az élmény-képeket 2017. június 14 és 30. között várjuk!

A játék pontos részleteit és feltételeit ide kattintva éritek el!

 

 

 

 

2017.07.14.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Elindult a lakások belső műszaki egyeztetése!

Már elképzeltétek milyen lesz az új otthonotok? Egyedi, hozzátok illő fészket szeretnétek?

A kivitelező vevőkezelő kollégái segítenek kiválasztani a burkolatokat, színeket, hogy az otthonotok végül a saját ízléseteket tükrözze!

Az alábbi választási, átalakítási lehetőségetek lesz nálunk:

A burkolatok, belső ajtók, konyhabútor, konyhagépek esetében bizonyos választási lehetőség különböző színek ill. típusok tekintetében, a standard választékból.

Standard beépítéstől való eltérési lehetőség széles anyag- és színválasztékkal.

Amennyiben még csak fontolgatjátok a vásárlást a Duna Terasz Premiumban, érdemes sietnetek. A módosítási, választási lehetőség csak a kivitelezés bizonyos készültségi fokáig biztosított.

2017.07.14.