Játssz velünk és nyerj dunai élményt!

Mutasd meg egy fotóval, mit csinálsz szívesen a Duna-parton, miért lenne jó, ha te is minden nap itt indíthatnád a napod!

Reggeli kocogás, hajókázás a naplementében, hétvégi piknik a barátokkal.... a Duna számtalan élményt tartogat, és igazi természet-közeli életet kínál a budapestieknek is. Ha az épülő Duna Terasz Premium kiváló ár-érték arányú, prémium lakásai közül választasz, egész évben vízparti élmények várnak majd a Foka-öbölben! Miközben mi a ház alapjait építjük, játssz velünk, és segíts összegyűjteni, mi a legjobb a Duna-partban!

Mutasd meg egy fotóval, mit csinálsz szívesen a Duna-parton, miért lenne jó, ha te is minden nap itt indíthatnád a napod!

Nem kell mást tenned, csak osssz meg Instagram profilodon nyilvánosan egy fotót a legkedvesebb duna-parti élményedről #dunateraszpremium és #dunaielmeny hashtagekkel, és kövesd be Instagram profilunkat!

A megosztással tippet adhatsz másoknak és még nyerhetsz is: egy 50 perces élményhajózást a Dunarama luxus vízi limuzinnal, ahova elviheted 9 barátodat is!

Az élmény-képeket 2017. június 14 és 30. között várjuk!

A játék pontos részleteit és feltételeit ide kattintva éritek el!

 

 

 

 

2017.07.14.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

A Duna Terasz Premium elérte a szerkezetkész állapotot!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Alig egy évvel az építkezés első napját követően, a napokban elértük az épület legmagasabb pontját.

Köszönhetően a beruházó és kivitelező csapatnak, a szerkezetépítés határidőben ért véget, átadva a helyet a további munkálatoknak.

Nézzétek meg az építkezés eddigi munkálatait az új kisfilmünkön. http://dunaterasz.hu/hu/galeria/videok

Unatkozni tehát ezután sem fogunk, hiszen a kivitelezés a belső kialakítással folytatódik, melynek eredményeképpen az átadáskor minden vevőnk a megálmodott lakás kulcsait veheti át.

Amennyiben még nem választottál otthont magadnak, érdemes sietni, hiszen a teraszházban egyre kevesebb szabad lakásunk vár tulajdonosára!

2017.07.14.