C111 - Sétálóutcára néző családi otthon

Ismerd meg a hónap lakását!

Ez a 62 négyzetméteres, 2 hálószobás otthon kiváló elrendezéssel, könnyen bútorozható előszobával, kényelmes hálószobákkal rendelkezik.

Kiváló választás fiatal családoknak!

Vételára: 39.400.000 Ft

Költözz olyan helyre, ahol kikapcsolódás minden nap!
Használd ki, hogy 1 perc a Duna-part!
Élvezd, hogy az M3-as metrónak köszönhetően közel a belváros!
Képzeld el, hogy csendes, biztonságos környezetben élsz családoddal!
Formáld otthonodat személyiséged szerint! A Duna Terasz Premiumnál több burkolat-, konyhabútor- és belső ajtó szín közül választva alakíthatod otthonodat igényeidnek megfelelően.

 

 

2017.05.18.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

A Duna Terasz Premium elérte a szerkezetkész állapotot!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Alig egy évvel az építkezés első napját követően, a napokban elértük az épület legmagasabb pontját.

Köszönhetően a beruházó és kivitelező csapatnak, a szerkezetépítés határidőben ért véget, átadva a helyet a további munkálatoknak.

Nézzétek meg az építkezés eddigi munkálatait az új kisfilmünkön. http://dunaterasz.hu/hu/galeria/videok

Unatkozni tehát ezután sem fogunk, hiszen a kivitelezés a belső kialakítással folytatódik, melynek eredményeképpen az átadáskor minden vevőnk a megálmodott lakás kulcsait veheti át.

Amennyiben még nem választottál otthont magadnak, érdemes sietni, hiszen a teraszházban egyre kevesebb szabad lakásunk vár tulajdonosára!

2017.05.18.