C111 - Sétálóutcára néző családi otthon

Ismerd meg a hónap lakását!

Ez a 62 négyzetméteres, 2 hálószobás otthon kiváló elrendezéssel, könnyen bútorozható előszobával, kényelmes hálószobákkal rendelkezik.

Kiváló választás fiatal családoknak!

Vételára: 39.400.000 Ft

Költözz olyan helyre, ahol kikapcsolódás minden nap!
Használd ki, hogy 1 perc a Duna-part!
Élvezd, hogy az M3-as metrónak köszönhetően közel a belváros!
Képzeld el, hogy csendes, biztonságos környezetben élsz családoddal!
Formáld otthonodat személyiséged szerint! A Duna Terasz Premiumnál több burkolat-, konyhabútor- és belső ajtó szín közül választva alakíthatod otthonodat igényeidnek megfelelően.

 

 

2017.05.18.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Elindult a lakások belső műszaki egyeztetése!

Már elképzeltétek milyen lesz az új otthonotok? Egyedi, hozzátok illő fészket szeretnétek?

A kivitelező vevőkezelő kollégái segítenek kiválasztani a burkolatokat, színeket, hogy az otthonotok végül a saját ízléseteket tükrözze!

Az alábbi választási, átalakítási lehetőségetek lesz nálunk:

A burkolatok, belső ajtók, konyhabútor, konyhagépek esetében bizonyos választási lehetőség különböző színek ill. típusok tekintetében, a standard választékból.

Standard beépítéstől való eltérési lehetőség széles anyag- és színválasztékkal.

Amennyiben még csak fontolgatjátok a vásárlást a Duna Terasz Premiumban, érdemes sietnetek. A módosítási, választási lehetőség csak a kivitelezés bizonyos készültségi fokáig biztosított.

2017.05.18.