Az értékesítés elkezdődött

A 322 lakásos Duna Terasz Premium értékesítése a napokban elindult. Válassz Magadnak otthont az elsők között!

A Duna Terasz Premium a Foka-öbölben helyezkedik el, varázslatos környezetben. Hullámzó folyó, hatalmas zöld területek, Duna-parti sétány, futópálya, játszótér mind-mind a közvetlen környezetében helyezkedik el. A Duna Terasz Premium egy úgynevezett teraszház, melynek lépcsőzetes teraszai a Duna felé néznek, és ennek köszöhetően egyedülálló panorámával gazdagodnak. Változatos méretű lakásaiban mindenki otthonra találhat! A tervezésnél törekedtünk arra, hogy élhető és örömöt adó otthonokat alkossunk. Kínálatunkból a garzonlakástól az 5 szobás penthouse luxuslakásokig válogathat az érdeklődő.

2017.01.12.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

A Duna Terasz Premium elérte a szerkezetkész állapotot!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Alig egy évvel az építkezés első napját követően, a napokban elértük az épület legmagasabb pontját.

Köszönhetően a beruházó és kivitelező csapatnak, a szerkezetépítés határidőben ért véget, átadva a helyet a további munkálatoknak.

Nézzétek meg az építkezés eddigi munkálatait az új kisfilmünkön. http://dunaterasz.hu/hu/galeria/videok

Unatkozni tehát ezután sem fogunk, hiszen a kivitelezés a belső kialakítással folytatódik, melynek eredményeképpen az átadáskor minden vevőnk a megálmodott lakás kulcsait veheti át.

Amennyiben még nem választottál otthont magadnak, érdemes sietni, hiszen a teraszházban egyre kevesebb szabad lakásunk vár tulajdonosára!

2017.01.12.