Az értékesítés elkezdődött

A 322 lakásos Duna Terasz Premium értékesítése a napokban elindult. Válassz Magadnak otthont az elsők között!

A Duna Terasz Premium a Foka-öbölben helyezkedik el, varázslatos környezetben. Hullámzó folyó, hatalmas zöld területek, Duna-parti sétány, futópálya, játszótér mind-mind a közvetlen környezetében helyezkedik el. A Duna Terasz Premium egy úgynevezett teraszház, melynek lépcsőzetes teraszai a Duna felé néznek, és ennek köszöhetően egyedülálló panorámával gazdagodnak. Változatos méretű lakásaiban mindenki otthonra találhat! A tervezésnél törekedtünk arra, hogy élhető és örömöt adó otthonokat alkossunk. Kínálatunkból a garzonlakástól az 5 szobás penthouse luxuslakásokig válogathat az érdeklődő.

2017.01.12.

VIRTUÁLIS LAKÁSVÁLASZTÓ

Találd meg egyszerűen a
Hozzád illő különleges otthont!

A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

9Emelet 322 Lakás
Szoba1-5 Méret31-125

Elindult a lakások belső műszaki egyeztetése!

Már elképzeltétek milyen lesz az új otthonotok? Egyedi, hozzátok illő fészket szeretnétek?

A kivitelező vevőkezelő kollégái segítenek kiválasztani a burkolatokat, színeket, hogy az otthonotok végül a saját ízléseteket tükrözze!

Az alábbi választási, átalakítási lehetőségetek lesz nálunk:

A burkolatok, belső ajtók, konyhabútor, konyhagépek esetében bizonyos választási lehetőség különböző színek ill. típusok tekintetében, a standard választékból.

Standard beépítéstől való eltérési lehetőség széles anyag- és színválasztékkal.

Amennyiben még csak fontolgatjátok a vásárlást a Duna Terasz Premiumban, érdemes sietnetek. A módosítási, választási lehetőség csak a kivitelezés bizonyos készültségi fokáig biztosított.

2017.01.12.